Ny bur

I bilen och på tävlingar har Lennox en Atlas 30 (60x40x39) som är alldeles perfekt för honom.  Jag har faktiskt två såna burar, så valpen får en egen. Hemma har jag en riktigt stor gallerbur. Jag vill att han ska ha rejält med utrymme när han blir lämnad ett par timmar. I den kommer valpen också få plats utan problem, så jag har tänkt att de ska få vara där de få timmarna de blir lämnade.

Hur som helst. I bilen vill jag inte ha en gallerbur, utan där får de åka Atlas. Men det blir lite trångt med två Atlas 30 i baksätet då vi inte har en combi. Så jag har kikat på en Atlas 40 (68x48x45) som båda får plats i, men de har känts så dyra (runt tusenlappen). Nu hittade jag en
här för 499 kronor!! Så nu är den beställd och på väg hem till oss.

Jag är inte så förtjust i gallerburar, dels är de tunga och dels blir hunden så utlämnad i en sån bur på utställning. Tycker ibland synd om hundar som sitter i en helt öppen gallerbur med massa folk och hundar överallt.

29754-19
















Så här ser den nya buren ut. Ska försöka få tag på nån slags liten vagn jag kan dra den på. Man kan köpa till hjul, men det är inte så kul att dra buren på gräsmatta med de där små hjulen.

Kommentarer
Postat av: Sara & Eddi

Tjeena tjejen!! fin bur=) börjar du bli otålig nu.. dagarna kryper ju rätt sakta framåt onekligen när man "väntar smått"=) Hoppas du får en bra helg. själv ska jag nog till krhamn i morrn o sen äre inofficiell hundutställning i örebro på söndag så jag ska dit o kolla lite! Ha de kanon o hoppas vi kan ses här nån gång framöver om du får en lucka nånstans;)kramelikram

Postat av: Elin

Precis en sån bur har Klara och hon verkligen älskar den! Den står inomhus, eftersom vi har kombi och riktig bilbur nu, och lilltjejen krafsar på burdörren om den råkar vara stängd... Favoritburen helt klart!

2006-01-27 @ 19:56:44
URL: http://www.pudelfnatt.com
Postat av: Hanna

Hej Sara! Vad roligt med utställning och allt. Ja, dagarna går långsamt men vi åker i alla fall och hälsar på om två veckor. Och det är lite gött att ha det så här lugnt här hemma än så länge. Kan tro att det blir lite mer att torka upp på golvet sen och lite tidigare morgnar. Lennox sover ju gärna till 10-11...

Klara - vad bra det låter!! Lennox trivs i sin mindre Atlas så jag tror det blir bra.

2006-01-27 @ 21:49:39
Postat av: Remo & Co

Alltså.. vi har en likande men inget handtag, det ser ju jättebra ut. Då kan man ju även ha två på varandra?

Du måste vara alldeles ifrån dig, det kan inte vara många dagar kvar innan Monster dyker upp. Jo förresten, jag tror det var i Vovve som de hade en liten huvtröja som det var tryckt Monster på. Fast det kanske du har sett?

Och jo, jag har UPPDATERAT idag. Fy fasen, jag siter på en bärbar och alla tangenterna är åt håvete... suck... Jag är avunsjuk på dig som ska få ett eget monster.

2006-01-28 @ 17:56:57
URL: http://remo.casa.se
Postat av: Nina Karlsson

Hej!

Tack för påhälsningen! :) Ja, du är välkommen åter... om ca 3 veckor. ;)

Lycka till med din egna blivande lilla minivalp! :D

2006-01-29 @ 00:00:55
URL: http://www.jd-zibeline.com
Postat av: 888

After that quads bet scalper boat discard 888 info heads base profit.

2006-08-05 @ 12:21:43
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

Where 888 casino em tilt counting quads.

2006-08-05 @ 12:23:41
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback