Tjoflöjt!

Idag har vi varit i Frövi och tävlat. I agilityklassen sprang Lennox förbi flera hinder, antagligen var han påverkad av värmen och när jag lämnade honom (dumma jag!) så sprang han förbi. Perfekt kontaktfält, en fin gunga och snygg slalom så jag var nöjd ändå. Det är klurigt med hoppklass två men vi kom igenom med fem fel, det kändes bra! Hinner inte skriva mer, hoppas ni har det bra!!

7 juni på stranden

12859-256
Ensamma på stranden

12859-255
Parasollet är alltid med så vi kan få skugga

12859-262
Lennox sover i skuggan med sand på nosen.

12859-261 12859-259
Monster gräver ofta en grop så han kommer ned till den svala sanden innan han lägger sig.

12859-257
Monster var sjövild och badade ungefär hundra gånger. Lennox går i så långt han bottnar och hämtar sjögräs han drar med sig upp på stranden. Efter att Monster badat rejsar han runt runt i sanden som en galning.

Tävling, tävling

Hej hej!

I tisdags kväll hade vi dvärgpinscherträff med agility. Jag och Ellen var instruktörer och det var väldigt lyckat tycker jag. Jätteduktiga hundar och förare, jag blev helt imponerad.

Idag har vi tävlat i Karlskoga. I hoppklass två var det tre hopp sen rak tunnel - rak tunnel. Jag var så inställd på att inte tappa honom in i tunnel nummer två så efter att vi klarat den passagen blev resten pannkaka och en disk. Jag hamnade ett par steg efter och gjorde inte de byten jag tänkt.

Agilityklassen gick jättebra, han gick tyvärr ur slalomen (han kan göra det ibland, innan sista porten) så vi fick fem fel men vår tid var verkligen oslagbar och vi fick en tredjeplacering.

Är så glad att jag har ett tält, det var VARMT idag, helt underbart väder.

12859-254

12859-253

Ett sånt här tält har jag. Jätteskönt med skugga.
Berså big foot dog utställningstält för hundar