DM

Nu till helgen skulle jag egentligen vara med på klubbläger på Hammarö BK både lördag och söndag. Men då det var så  få agilityekipage anmälda till lägret så bestämde jag mig för att åka till Munkfors (mycket trevlig klubb!) och tävla DM i agility på lördag istället för att vara med på lägret. Det känns visserligen lite dumt gentemot klubben, men det är min enda lediga helg på ett tag och jag vill passa på att göra det jag och hundarna tycker är roligast :)

Agilityklass två, äntligen!!

Igår tävlade jag och Lennox i Arvika, vann agilityklassen, tog tredje pinnen och blev uppflyttade till tvåan. Underbart! Monster var med som maskot och en gullunge som vanligt. Älskade små hundar ♥

Agilityfilm (dålig kvalité)Ett av de två loppen vi vann på Skutberget.

Vi lever!!!

Jag vet egentligen inte varför jag är så dålig på att uppdatera hundbloggen.. Kanske beror det på att vi tar det rätt lugnt och det inte händer så supermycket i vardagen eller på att det ändå är så få som läser. Fast det känns ju nonchalant mot de stackars läsare som hittat hit och finner en blogg som aldrig uppdateras.

Hur som helst. Jag har anmält Lennox till ett par tävlingar, Karlstads och Arvikas (båda officiella). Vi tränar lite sporadiskt och jag väntar fortfarande på att få tillbaks den där lusten att träna nästan varje dag. Det är skitkul när jag väl åker ut, men det blir för sällan.

Båda hundarna mår bra och uppför sig fint i våra vardagsrutiner.. kommer inte på så mycket mer att skriva. Ska verkligen försöka uppdatera lite oftare framöver.

12859-304

12859-302

kram på er!!