Möte och mys

Igår på mötet med utbildningssektorn var Lennox tokig. Han satt hela mötet och viftade på svansen och gnällde för att få kontakt med Basco, en kastrerad kelpiehane som INTE är förtjust i små påflugna hanhundar (av förklarliga skäl). Lennox kunde inte gå med på att det inte var en löpande kelpietik, hallåååå, bruna hundar som ser ut så där är alltid tikar och löper oftast, tror Lennox. Och inte hjälpte det speciellt mycket att jag blev arg på honom heller. Monster hade också problem med hormonerna och började jucka lite på Christinas arm och sen på Lenas ben. Det är inte lätt att vara tonåring. Och inte att vara ägare till två översexuella hundar heller, jag fick ju skämmas för dem. När vi kom hem så hoppade vi direkt i säng, jag är så förkyld och N jobbade natt så på fem röda låg vi under täcket och hundarna snarkade ikapp.

Imorgon kväll har vi bokat ridhuset på 4H. Hoppas bara förkylningen gett med sig, för även om jag är ledig nästa vecka och teoretiskt sett skulle kunna ligga hemma och vara sjuk, så kan det ju vara sunt att ta hand om kroppen litegrann...

Kommentarer
Postat av: Christina & Busligan

INTE skall du väl skämmas för dina översexuella grabbar ;-)

Postat av: Christina & Busligan

INTE skall du väl skämmas för dina översexuella grabbar ;-) Kelpie och kelpielukt kan få vem som helst att bli förtrollad!

2007-03-04 @ 19:59:22
URL: http://www.busligan.se
Postat av: Hanna

Haha, ja det är sant. Men ibland är de lite odrägliga.

2007-03-04 @ 21:12:20
URL: http://lennox.blogg.se
Postat av: Hanna

Kommer inte in på blogg.se, så en uppdatering dröjer nog lite..

2007-03-05 @ 10:07:57
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Gun

Ja odrägliga kan dom va lite till mans våra godingar! Kommer ihåg Brasse när han blev könsmogen, försökte pissa på benet ja ja det var i alla fall mitt ben Hm..
Kram Gun Brasse o Jappie

2007-03-06 @ 12:32:02
URL: http://www.torpie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback