Spån i ögonen

Nackdelen med att vara korthårig på huvudet är att så mycket ridhusspån hamnar i ögonen. Lennox hade halva ridhuset i ögonen igår och det ser både otrevligt och lite farligt ut. Jag sköljde noga med saltlösning när jag kom hem, men nu ska jag köpa den där skyddande gelén och ha i.

Första varvet gick långt över förväntan. Andra varvet gick sådär och när vi skulle köra banan baklänges gick det inte alls bra. Men jag försökte skärpa till mig och hitta det där "nu jä**lar" som jag behöver för att göra bra lopp och så sprang vi en sista gång och det gick mycket bättre. Lennox har blivit mycket mer lyhörd också, och det hjälper en hel del.

Idag tränar vi en annan hoppklassbana, imorgon var det visst träning i Ökna med Karlstad BK (balanshinder, hej!!) och på lördag far vi till Göteborg.

Idag måste jag ta ett sista snack med Niklas, igår kväll orkade jag inte tjata, men idag såg jag att Jeanett skrivit att eventuellt en hane finns kvar (alltså, tikarna är redan tingade men den enda hanen är evetuellt kvar). Så idag MÅSTE vi bestämma oss. Det är ju vår valp...

Jag kan även tänka mig namnet Kakmonster. Då kan den få heta Monster :)

Idag tränar vi
den här banan, fast jag har gjort om den lite så att den passar våra sex hopphinder. Så här blev den:


29754-14

Tack till Timo som delar med sig av sina banor!!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Åker han tillbaka med valpen om du kommer hem med den? NEJ, troligtvis inte.

Att ha två hundar är naturligtvis mera än en men att gå ut med två är inte så mycket mer besvärligt än med en hund. Däremot kan jag säga att steget mellan två och tre hundar är större än mellan en och två.
Det är mycket svårare att skaffa valp när man väl har börjat jobba. Då får man försöka tajma in semester och hur roligt är det att ta ut all semester i feb? Är du hemma undet våren så är det nu du ska skaffa valp.

Johan tyckte och tycker fortfarande att det inte är/var någon bra idé att ha tre hundar. Men han förstår att jag vill ha en påläggskalv till Wilma och när den perfekta kombinationen dyker upp gäller det att slå till.

Och som sagt två dvärgpinschrar hur mycket plats tar de egentligen? Behöver knappast byta bil och man kan hålla dem i en hand då man är ute och går. Och inte kräver de så mycket aktivering heller. Hmm låter nästan enklare än att ha katt :-)

Slå till Hanna och jag röstar för Kakmonstret.

2006-01-05 @ 12:24:22
Postat av: Sara o Eddi

Håller tummarna för att det går bra att snacka med Niklas!!! du måste skriva hur det gick sen! Han kanske är orolig att han ska få mindre love nu om du blir med en hund till=)

Postat av: Maud

Hej Hanna!
Noterade att du har namsdag idag! Grattis.

2006-01-05 @ 14:29:07
Postat av: slots

There is wiseguy main finger slots live offers!

2006-08-04 @ 20:40:23
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

It is understood underlay 888 info easy management split lowball!

2006-08-05 @ 12:22:01
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

In particular pocket high jacks texas equity 888 casino main fishhooks!

2006-08-05 @ 12:23:06
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

Preview fold www 888 info coffeehouse.

2006-08-05 @ 12:23:17
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback