Brrrrrr!!!

Ojoj vad kallt det är ute nu. Och vad vackert!! Lennox får köldkramp i tassarna nästan med en gång. I söndags (då var det mellan två och tre minusgrader) skuttade han glatt i skogen utan täcke så jag tycker faktiskt inte att han är det minsta fjantig. Jag tror han får ont i tassarna när det är så här kallt (mellan tio och femton minus), dessutom borde ju finnas risk att både öron och svans blir väldigt nedkylda, så vi tar korta promenader.

Imorgon och på torsdag ska vi träna agility på 4H. Jag har skrivit ut banor från NM och de är SVÅRA, men det ska bli jättekul! Synd bara att vi inte har några balanshinder. Känns lite oschysst att tävla agilityklass när vi tränat så dåligt med såna hinder. Men det får gå ändå. Mitt mål i vinter, att träna kontaktfält, kan jag nog stryka. Ska försöka boka ridhuset i Fågelvik några gånger nästa vecka i alla fall (där finns balanshinder nämligen).

Maya har fått en svart liten hane (och två svarta tikar) och ååååå vad jag vill ha den lilla valpen. Pappa är ju "Doktorn", han är även pappa till Korad Such Nuch Quebec's Yappy, hanen som är anledningen till att jag upptäckte rasen.* Men Niklas tycker fortfarande att det räcker med en hund och vad ska man göra? Jag vill gärna ha kvar honom som sambo. Samtidigt är det ett perfekt läge att få hem valp i vår, när jag ändå kan vara hemma hela dagarna.

Ojoj, inte lätt för en valpsjuk Hanna.... Gud vad jag har ältat det här problemet, men jag har så svårt att acceptera ett nej. Hela livet har jag velat ha hund men inte fått för mina föräldrar. Och nu när jag är vuxen tycker min kille att det räcker med en. Himla orättvist.

Funderar på att köra en "Maja Svensson" (namnet är fingerat) Hon sa nämligen att de bara skulle ha valpen tills uppfödaren hittade ett annat hem åt den. Och vips hade herr Svensson vant sig vid hunden och ville absolut inte lämna tillbaks den. (Herr Svensson var pappa till en av mina bästa kompisar som barn)

* Hans förra ägare bodde i Karlstad och den totalt sjövilda men superhärliga valpen han var då, är den första dvärgpinscher jag träffat. Att han utvecklades till en snygg och stabil kille och så småningom flyttade hem till Jeanett är bara en bonus :)


Kommentarer
Postat av: Sara o EddiEddi

Ja eller hur har våra föräldrar bra smak=)) det där med en hund till..svårt svårt...men borde han inte ge med sig snart..*suck*.. Jimmy är väldigt snäll (och mesig) så jag brukar få min vilja fram jämt så jag har inget bra knep för hur man bearbetar en karl på bästa sätt=) det vore SKITKUL o ses sen!! Eddi har ju ingen DP-kamrat i närheten. Han fryser föresten oxå tassarna av sig. i rent egoistiskt syfte skulle jag vilja gå ut o gå långa promenader för att få bort julmaten men idag har det blivit små korta turer runt husen här omkring. Nu blire att mysa ner sig framför en film. Vi har kloklippardag idag oxå och jag har en tass kvar. Eddi är INTE nöjd med matte=)

Postat av: Hanna

Vad gullig han vrkar din kille. Hehe, kan tänka mig att han är lite sur Eddi, men ska man bli fin får man lida pin :)

2006-01-03 @ 20:19:42
Postat av: Christina & Busligan

Hallå!
Både torsdag eftermiddag och fredag funkar ... välj själv!!!
Vi ses!

2006-01-03 @ 20:41:30
URL: http://www.busligan.se
Postat av: Helena

Hej Hanna! Tro mig de stannar våra sambos även om du skaffar en lite dp. Vad är en dp i jämförelse med en stor galen sjövild aussie. När han förstår att det kunde vara värre så är en dp ganska lindrigt. Lycka till! Jag hade bokat valpen :-)

2006-01-04 @ 11:22:14
Postat av: Hanna

Tack för rådet, ja, i jämförelse med en aussie är det väldigt lindrigt. Som en Smart istället för en Lamborghini. Lite enklare att parkera, hahaha.

2006-01-04 @ 12:16:14
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: slots

Never cut deck railroad online slots edge percentage?

2006-08-04 @ 20:39:38
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

Play coffeehouse goulash slots exotic pat slots case.

2006-08-04 @ 20:40:27
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

Does rainbow glossary croupier 888 casino cripple!

2006-08-05 @ 12:21:17
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

Viewed as trio fast online baccarat first over handle pair fish?

2006-08-06 @ 04:59:09
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: baccarat

Who odds weak time cashier line baccarat boat chalk spikes meat!

2006-08-06 @ 04:59:48
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback