Släkten är bäst :)

Jag är rätt dålig på att gratta på bloggen. Det blir så lätt någon man missar och det finns så många duktiga bekanta som det går himla bra för.

Här kommer i alla fall ett grattis till Mia, hon äger bl.a. Lennox kullsyster
Bonnie och Monsters kullsyster Millan. Jag ville vänta med att lägga ut grattiset tills Jeanett (stolt uppfödare) hunnit skriva om det på sin sida, och nu snor jag texten rakt av:

Text från kennel Jean Dark
Jean Dark Bon Bon - Spansk Champiooooooon idag!!!!!
Så kom då nyheten om vår utlandsflyttade Bonnie. Virvelvinden med svensk stam och familj, som åker runt i Spanien och gör finfin reklam för oss här hemma i Svedala. Bonnie ställdes just ut i Madridområdet och knep cert, cacib och BIM!! Detta hett efterlängtade certet är vad som skall till för att bli spansk champion..... Det är lite knepigare att bli kantarell i detta land än här hemma har vi förstått.

Vovvarna måste ha ett antal cert varav minst ett skall erövras på årets största utställning, den i Madrid. Eller Talavera dela Reina för att vara exakt. Man kan lätt förstå att många vill ha detta cert för att kunna titulera sig champion, varför konkurrensen var stor och dragit deltagare från många olika länder.

Efter att ha bitit på naglarna av oro fick vi så veta att vår fina Bon Bon hållt huvudet högt och knipit storvinsten! Helt otroligt!! Och som grädde på moset fick vi veta att lillasyster Ice Tea blev BIR-Valp och mittimellan Honey slutat som bästa unghund...!!

Massor med grattiskramar vill vi sända hela familjen Holmbäck som mao inte bara njuter av den spanska solen utan också av sina vackra flickor :-)


Här är några av Bonnies meriter sen Spanienflytten:
BIR i Spanien 2004 för Javier Sanches
BIR i Spanien för Louis Texiera
Bästa unghund & BIM Valencia/Spanien 2004
Cert & Bim Spanien febr 2005
Cert, Cacib & Bir Spanien febr 2005
Cert & BIR Granada Nat A. Garach Domech 2006-02-18
Cert, Cacib & BIR Granada INT. N. Stafberg 2006-02-19
Cert, Cacib och BOS i Spanien, Talavera De La Reina 2006

Grattis, tjejerna är sååå fina!


 

Kommentarer
Postat av: Sandra med Lectus

Vad roligt att det går så bra för Spanien-pinnarna!

2006-06-04 @ 11:23:32
Postat av: Ammi

Hej och grattis till alla agility-framgångar! Och tack för gratulationerna på vår sida. Helgen var helt UNDERBAR. Pussa på de små! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback