Sommar och sol = lata dagar

Vi har mest solat och badat senaste tiden.. Det har inte blivit mycket tränat alls och vi ställde in Linköpings-resan pga allmänt strul och vackert väder. Det blev stranden istället.

Ikväll har vi besökt onsdagsträningen för första gången på länge. Det är så himla varmt ute och jag kände mig lite lättirriterad så ville inte träna så länge. Lennox var supermotiverad och jag blev full i skratt. Vi körde några fritt följ, läggande och ställande under gång och en inkallning. Sen blev det slalomingångar och kontaktfält. Monster fick träna lite utställning, Helene kollade tänderna och sådär. Sen fick han träna på att vara i buren medan jag tränade med Lennox och som avslutning tog jag ett varv runt planen med honom, vi gick mellan de andra som var där och tränade. Bra träning för det lilla yrvädret. (hur många "träning" kan man få plats med i ett stycke, ha ha)

Mitt humör var glatt ända tills Lennox vägrade sitta på golvet i bilen, han vill inte åka i buren när det är så varmt så jag var snäll och lät honom sitta på golvet. Men så hoppade han hela tiden upp på sätet med sina dammiga tassar (städade bilen idag). Då kände jag att det var bra att vi tränat färdigt för gud så irriterad jag blev på honom. Men sen var jag tvungen att avsluta med en skön liten promenad då båda hundarna fick springa av sig det sista.

Just nu sitter jag och väntar på att brorsan slutar för vi ska åka och ta ett kvällsdopp. Ser fram emot Ransäter till helgen.

Ni har väl inte missat att vi ses vid dp-ringen? Fikar och pratar vovvar och planerar inför höstens träff.

Kommentarer
Postat av: Sara & dogsen

Tjabba!!! Vi är supertaggade vi oxå och ser fram emot det jättemycket med. Vi tänkte smuggla med oss Loke dit faktiskt. Han är ju vaccinerad och allt. det fattas ett par ynka veckor. Idag kommer Linda, min uppfödare med familj och tre dvärgpinschers så det blir släktträff som attan och massa lek. Sen ska vi ju alla te Ransäter på Söndag. det blir såå skoj jag har längtat jättelänge så nu får vi VERKLIGEN hoppas att det är DP-väder och lagomt med sol så vi inte avlider. Ska bli skoj o ses!! Vi får styra upp en DP-dejt framöver, det vore skitskoj! Kram kram så ses vi snart (ps: Eddi har hittills fått ett CK "bara")


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback