Nu skäms jag igen

Lennox fyllde visst tre år för två dar sen. Egentligen tycker jag det är skitlöjligt att fira hundfödelsedagar, det är ju inte så att de förstår att de fyller år. Men samtidigt så blir ju aldrig en hund ledsen av lite extragod mat och uppmärksamhet, så vi får väl kalasa lite extra nån annan dag. Det märks faktiskt rätt väl att Lennox blivit vuxen, han är helt underbar mitt lilla hjärta.

Kommentarer
Postat av: Helene,Bonzo & Meija

Grattis Lennox till att bli stor pojk!!
När BOnzo blev 3 år var det stor skillnad,plötsligt var han inget hopplöst fall längre utan allt hade liksom fallit på plats.
Tack för samtalet sist,kändes skönt efteråt och det fungerar faktiskt riktigt bra nu mellan Meija och BOnzo. Hon är en riktig vilding men är väldigt bra på BOnzos signaler.

2006-07-09 @ 13:15:56
Postat av: Åsa

Hur var det nu, kommer du till Linköping o tävlar? Eller, Åtvidaberg alltså?

Postat av: Sandra med Lectus

Grattis Lennox från mig och Lectus! Voff!

2006-07-12 @ 17:32:31
Postat av: Sara & pluttarna

Tjenixen bruden + dogs! Vi har ny adress till vår hemsida! www.eddi.se är det som gäller nu! Hoppas allt är bra för övrigt. Vi har fått åka in o plocka bort Lokes gips. det stank och visade sig att det var sår inuti. Men benet har läkt inuti så han går utan men nu har vi salva och sånt att sysselsätta oss med så det andra utvändigt läker oxå. Kram så syns vi om ett par veckor!

2006-07-14 @ 09:27:01
URL: http://www.eddi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback