Kungsbacka

Tack för gratulationerna, vad gulliga ni är!!!


I lördags förmiddag packade jag in Lennox, massa filtar och våra väskor i mammas bil och åkte mot Göteborg. Vi stannade vid Vita Sannar för en rastning (fattade inte att det låg så långt från "stora vägen", då hade jag aldrig svängt av). Där gick vi en bit på ett motionsspår så Lennox fick springa av sig lite och göra #2. 

Jag och Lennox skulle få bo hos Beas föräldrar i Onsala (föräldrarna var på semester). Vi kom fram på eftermiddagen och åh så fint det var i Onsala. Och huset var inte så pjåkigt heller. Det var en jättetrevlig kväll med massa hundprat och god mat.

På söndag morgon tog jag och Bea en promenad med Lennox och Soda. Åsa fick sova kvar en stund med Lovis som nog tyckte killarna var rätt knäppa. Gå ut mitt i natten!

Hoppklass två var först för oss. Banan kändes som att den borde passa oss och jag var vid gott mod när det var vår tur. Men den lilla råttan tjuvstartade när jag fortfarande gick ifrån honom (träna ännu mer starter!!), REV första hindret och sen gick det som det gick = disk.

I agilityklassen provade jag två Magda-saker (alltså handlingssätt vi tränat på kursen för Magda, båda rörande tunneln) men tyvärr var jag lite snabb efter första hindret så vi diskade oss (han missade andra hindret) men eftersom man fick köra klart så tog jag om det och då lyckades det bra. Resten av banan blev rätt hackig, vi har svårt att få flyt i agilityklasser. Lennox hinner flyta ut och bli stressad och det är allmänt svårt att få ordning. Men han tog balansen inkl. kontaktfält, hoppade visserligen kontaktfältet på A-hindret men fixade gungan fint så jag var nöjd.

Sen var det bara att åka drygt fyra timmar hemåt och vi var hemma vid 21. På kvällspromenaden ville nog Lennox anmäla mig till "Hundars Rätt" för när han var totalt döv i parken (jag ropade på honom tre gånger och han fortsatte ändå åt andra hållet) så sprang jag fram och drämde en bajspåse, med ett stycke bajskorv i, i sidan på honom. Jag lovar att det inte gjorde ont, men han tyckte nog matte var lite läskig, för sen följde han snällt med hem utan krångel och när vi kom in hade vi en gosestund när han skulle fjäska in sig. Och det är klart han fick, jag älskar fjäsk.

Idag blir det en lång skogspromenad och vila. Det tar på krafterna att dela rum med två andra hundar och att vara på en tävlingsplats en hel dag. Både för mig och Lennox :)


Måste ju skriva lite om valpen också... Idag är den alltså elva dagar. Niklas ringde i lördags och hade kommit på ett bra namn. Han hade nämligen berättat för sin pappa om valpen och pappan tyckte att den väl också skulle ha ett boxarnamn, som Lennox. Så tillsammans kom de på: Floyd. Hmm. Det var inte riktigt min smak på namn kan jag väl säga.

Det finns faktiskt en
boxare som heter Antonio Cervantes men kallas Kid Pembele. Jag tycker fortfarande Kid är ett bra namn. Fast vill N att hunden ska heta Floyd så får den det. Självklart inte i stamtavlan dock. Kahlúa Kid.. det är ett riktigt bra namn. När jag sökte på Kahlua och Kahlúa på Hunddata så hittade jag en dvärgpinschertik född -99 som heter Kahlua Kiss, men det kan väl knappast spela nån roll?

Har så smått börjat fundera på om jag behöver köpa något nytt. Men jag har ju två burar, massa matskålar och så där så jag tror vi klarar oss. Ett nytt halsband i halvstrypsmodell får det nog bli så småningom. Brukar ha det inställt så det knappt blir nåt stryp, det är så enkelt att ta av och på. Men i början får valpen ha Lennox gamla valphalsband. De är ju använda i bara ett par månader var, så de är inte alls slitna.

Har bestämt två saker i den framtida träningen också:
1. Lära in stå före sitt. Att få till ett stabilt ställande är svårt, de flesta hundar vill ju sätta sig.
2. Träna inkallning så att valpen får vara lös lika mycket som Lennox.

I övrigt blir det nog rätt lugnt.. innan det tinar upp ordentligt ute ska vi bara mysa och träna socialisering. Sen blir det förhoppningsvis valpkurs i vår/sommar.

Kommentarer
Postat av: Sara o Eddi

Låter som en bra helg! Tänk det där med att Lennox inte "hörde" vad du sa i parken.. det känner jag igen alltför väl..den 23:e december (tro mig jag glömmer inte den dagen) så satte Eddi efter en cyklist!!!! o cyklisten cyklade i 100 km/timmen och eddi efter en bra bit tills han glatt vände tillbaka, glad i hågen, över att ha jagat bort den stora stygga cykeln. Jag hade panik och kunde inte be cykelmannen om ursäkt eftersom han stack fort som ögat så jag förväntade mig dagens fetaste ris i tidningen. Har ej hört/sett ngt än. *suck* Eddi får inte vara lös här i närheten längre.. det var en stor tabbe.. Du måste berätta allt om valpen vartefter dagarna går o du längtar ihjäl dig=) Vilket namn ni ska ha o allt=)

Postat av: Hanna

Vilken liten buse.. Stackars cyklist, hehe :)

Klart jag kommer berätta!

2006-01-09 @ 13:25:28
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: slots

Consolidate online slots draw consecutive?

2006-08-04 @ 20:40:17
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

Often online slots trips.

2006-08-04 @ 20:40:28
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

Still pot longshot www 888 info price under!

2006-08-05 @ 12:22:19
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

Also money low straight 888 casino set double overplay slow ball?

2006-08-05 @ 12:23:23
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

Three ceedy baccarat!

2006-08-06 @ 04:58:09
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback