Ovanor

Ok, turen har kommit till mig för att visa min smutsiga byk, eller vad man nu säger. De flesta som känner mig vet nog redan. Har kommit på en till sak som jag inte listat nedan, en jättejobbig ovana. Jag PRAAAAAATAR för mycket och har alltid en åsikt att komma med. Det vet nog också alla som känner mig. Speciellt jobbigt är det i kurssammanhang, jag ska alltid berätta nåt eller komma med nån åsikt eller fråga. Försöker verkligen hålla käften och tänka att alla säkert tycker att jag är asjobbig och tror att jag verkligen älskar att höra min egen röst. Men det är så svårt.

1. Jag skjuter upp saker till sista sekunden. Till exempel är jag superbra på att stresstäda och lägger alldeles för mycket tid på att gräma mig över saker jag borde ha gjort/göra snart istället för att bara göra dem. (Skjuter ex. upp jobbiga samtal och kommer på att jag säkert lagt timmar på att gräma mig över det istället för att bara ringa) Dessutom är jag dålig på att planera och är tidsoptimist vilket resulterar i att jag ofta kommer i sista sekunden och har ont i hjärtat av stress. Jag avskyr att vara sen och tycker att det är otroligt nonchalant mot andra människor. Måste skärpa mig!

2. Jag är oekonomisk (men det har faktiskt blivit bättre). Fattar dock inte hur jag tänkt klara våren med alla kurser, valp och samtidigt vara student. Har varit duktig och dragit ned på mobilräkning, klädshopping och matkonto så det är på rätt väg i alla fall.

3. Jag är en optimist som tror att allt ordnar sig (det är faktiskt bra att tro det ibland, men i de flesta lägen är det bättre att ordna upp det istället)

4. Jag är lite lat.

5. Jag älskar god mat och COLA (tyvärr inte light).

Ni som känner er manade, svara gärna på frågorna. Jag tror dock att de flesta redan har gjort det.

Kram på er från en oekonomisk försenad latmask som ändå är rätt glad och ganska snäll.

Kommentarer
Postat av: slots

It set less slots.

2006-08-04 @ 20:40:30
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

That's front heads case layout 888 casino neutral!

2006-08-05 @ 12:23:26
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback